Hier zijn we trots op

Dag Maddy,

Het is niet te geloven hoeveel positieve reacties ik gekregen heb op mijn nieuwe haartjes! Ik kan jullie alleen maar heel hard bedanken, ik zit veel beter in mijn vel nu en straal dat ook uit! Een nieuwe lente staat voor de deur en ik ga genieten van mijn nieuwe look J

Het gaat heel vlotjes om aan en uit te doen, kost mij geen extra tijd ’s morgens om te gaan werken. De meeste mensen willen er ook eens aan voelen, dat is best wel grappig. Maar mijn geheim geef ik natuurlijk niet zomaar prijs. Al zijn er wel enkelen die opmerkten: “Je hebt meer haar, zeker extensions?”

Dus, bij deze, nog eens een dikke MERCI.

Liefs,

wenst onbekend te blijven.

Na een week van heel veel complimentjes en mensen die me niet meer van de 1e maal herkennen (wat ik hen vergeef, want het is op een positieve manier niet meer “herkennen”) moet ik jullie zeker niet meer vertellen hoe content ik ben.

Ingrid (dun haar)

Schermafbeelding 2016-03-11 om 13.29.23

Beste,

Nog even laten weten dat ik heel blij ben met mijn nieuwe kapsel wat u mij zaterdag heeft gegeven! Ik had nooit niet durven dromen dat je dit nog van mijn dunne haren hebt kunnen maken, geweldig!

Vandaag moest ik een feestje organiseren en mijn kapsel zat nog vrij goed, een fijn gevoel dat idd terug zelfvertrouwen geeft en dat wordt hoog tijd!

Ik kom zaterdag zeker langs ivm de kleurenanalyse en kleuring, zoals afgesproken tegen 12u30!

Ik kijk er al naar uit!

 

Alvast heel erg bedankt!

Wel maddy ,

ik ben echt zo dankbaar , dat ik een tegenprestatie wil doen;

Als er echt iemand blijft twijfelen mag je met opbellen , dan laat ik graag de resultaten zien

Zo gelukkig ben ik ermee ik herken mezelf niet meer terug , het maakte van mij eentotaal andere vrouw opgewekt zelfzeker en 10 jaar jonger

mercie

(anoniem)

Mijn nieuwe haren zijn geweldig!

En ik kan er zoveel kanten mee op! Vorige week heb ik ontdekt dat ik wat krullen in mijn nieuwe haren heb!

Ik vind t echt super mooi!

En wat ik heel leuk vind is dat ik, ondanks dat t niet mijn echte haren zijn, ik er toch verschillende dingen mee kan doen.

Anja (Alopecia)

Schermafbeelding 2016-03-11 om 21.36.39

 

Hei maddy en Inge,

Ik kan niet meer zeggen dan merci, ik(en iedereen rond mij) vind het geweldig!

Ik heb me de laatste jaren niet meer zo goed in mijn vel gevoelt als nu !

Ik ben heel gelukkig dat ik de weg terug gevonden heb, dit is nu waar ik al die jaren naar zocht.

Beste madena,

ik ben vorig jaar in augustus bij jullie geweest en ik moet zeggen dat het al pakken beter gaat met men haar. Blijkbaar kent u mijn huidige kapster ik moest u heel veel groetjes doen. Ik gebruik nog steeds die joico en rusk produkten, het is nog niet wat het was maar er zit terug leven in mijn haar waarvoor ik u zeer dankbaar  ben. Vele groeten vanuit de limburg

Nu draag ik het haarstuk met Europees haar en dankzij dit haarstukje voel ik me weer vrouw en kan ik zonder me zorgen te maken of andere mensen iets zien, mijn leven leiden. Het haarstukje valt heel natuurlijk. Ik ben een redelijk sportief persoon: ik doe aan hardlopen, racefietsen en spinnen en ook het sporten kan ik zonder problemen doen met het haarstukje.

Wat wel grappig is: Op mijn werk vroeg een collega mij een tijdje geleden naar welke kapper ik ging, want mijn haar was zo leuk! Ik moest wel lachen in mezelf, maar heb niet mijn geheim verklapt

Anja (alopecia)

Dag Maddy!

Via deze weg wil ik je nogmaals bedanken voor de extra verwennerij van gisteren. Ik heb nog nooit in mijn leven zoveel complimenten gehad! Nogmaals een bevestiging dat ik er goed aan gedaan heb om voor een haarstukje te gaan. Dus bedankt!

Het heeft echt veel voor mij betekend!

Groetjes,

JESSICA BLOGT

Wil je graag eens met een persoon praten, voor wat raad en daad dan kan je dit gerust doen.

Jessica deelt graag haar verhaal met je en luistert ook graag naar dat van jouw.