Hair Extensions / haarverlengingen

  • Een vergissing gemaakt bij het laatste kappersbezoek?
  • Of is het haar pas nu terug aan het groeien na een ziekte en wilt u dat proces graag een handje helpen?

In een oogwenk heeft u met hair extensions opnieuw langer haar.

  • Moet u er pico bello uitzien voor een huwelijksfeest?
  • Last van fijne haren?
  • Wilt u vollere haren ook op de lengtes?
  • Altijd al uw haar willen opsteken?
  • Of meer variatie in het kapsel?

Hair extensions bieden zeker een oplossing.

Soorten hair extensions

Extensions of haarverlengingen worden op verschillende manieren in het haar geplaatst.

  1. Er zijn de tijdelijke extensions, die met een systeem van clips aan het echte haar worden bevestigd. Deze kunnen steeds hergebruikt worden: ze moeten wel elke avond verwijderd en apart gewassen worden.
  2. Een andere manier zijn de zogenaamde EASY-in, dit zijn extensions die op hun plaats blijven door middel van een onzichtbaar draadje/elastiekje. Het voordeel van deze extensions is dat u ze zelf binnen de minuut kunt aanbrengen en verwijderen natuurlijk. De kleur van het haar wordt volledig op maat gemaakt.
  3. Verder zijn er ook de (semi-)permanente extensions, die in het haar worden vastgemaakt door middel van klemmetjes of was en die gedurende langere tijd in het haar kunnen blijven zitten.

Ook extensions komen in verschillende soorten haar: synthetisch of echt. Welke extensions u het beste kunnen helpen, is afhankelijk van verschillende factoren.

Praktische vereisten voor hair extensions

Je moet een lengte hebben van 10 cm eigen haren voordat u met extensions kunt beginnen.

Extensions kunnen gebruikt worden aan de zijkanten en achterkanten van het hoofd, NIET op de bovenkant. Hiervoor bieden haaraanvullingen een zeer mooie oplossing. Deze haaraanvullingen kunnen op maat worden gemaakt, maar u heeft ook een keuze uit zeer veel standaard kleuren en variaties. Extensions zorgen ervoor dat u niet alleen langer haar krijgt, maar ook voller.

Vragen?

Kamp jij ook met een haarprobleem en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Maak een afspraak met het formulier hieronder. Wij maken graag tijd voor een gratis adviesgesprek, inclusief prijsvoorstel. De prijs van hair extensions is afhankelijk van de kleur, lengte, soort haar en densiteit.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoon

Uw bericht