Energetic Therapy

Heb je last van fijn futloos haar en heb je het gevoel dat je haar verliest en je hoofdhuid gevoelig is ?

Dan kan de ENERGETIC THERAPY u optimaal helpen, het herstelt de optimale condities voor een gezonde haargroei. Het en geeft energie aan haar en de hoofdhuid.

De Energetic behandeling met zijn specifieke essentiële oliën en Tea Tree Oil draagt bij aan de germinal haar kern actief te houden, het stimuleren van de natuurlijke hergroei. Het houdt de talgafscheiding onder controle en voorkomt de vorming van onzuiverheden verlichten irritatie van de hoofdhuid en jeuk.

Herbal Therapy

Heb je last van een droge, schilferige hoofdhuid of hardnekkige jeuk?

Dan is er de Herbal behandeling een Kalmerende therapie speciaal ontwikkeld voor de droge, schilferige hoofdhuid en voor hardnekkige jeuk.Herstelt de optimale conditie voor een gezonde haargroei en staat garant voor een langdurige anti mycotische actie.

Invigorating Therapy

Heb je veel last van haaruitval ?

Een specifieke lijn tegen haaruitval. Speciaal aanbevolen tijdens benadrukken periodes.Formule met cafeïne, Tea Tree Oil, Linden, Patchouli, Eiwitten en de speciale Energy Complex GP4G. Maakt een solide basis voor een gezonde haargroei

Clairifying Therapy

Talg-Balancing Therapy speciaal ontwikkeld om de overmatige talgproductie in evenwicht te brengen. Herstelt de optimale condities voor een gezonde haargroei. Tonen van haar en geeft een uitstekende glans.