Over Madena

Onze kappers zijn gespecialiseerd in het realiseren van kapsels welke perfect inspelen en aangepast zijn aan jouw type van huidskleur, gelaatsvorm, oogkleur, persoonlijke wensen en zelfs levensstijl. Om dat niveau te bereiken en te behouden volgen onze medewerkers regelmatig opleidingen in binnen- en buitenland om jou de garantie te geven dat ze met de hoogste bekwaamheid en motivatie een personal touch realiseren in jouw kapsel en uitstraling.

Ons doel is er voor zorgen dat je bediend wordt met de meest vooruitstrevende snit- en kleurtechnieken zodat we tegemoetkomen aan jouw persoonlijke wensen, rekening houdend met de meeste recente trends en mode lijnen

De troeven van Madena

Natuurlijke haarproducten

Bij Madena kan u terecht voor topprodukten, waaronder het merk TECNA – Tea Base. Een natuurlijk produktengamma voor probleemhuidjes (psoriasis, haaruitval, eczeem,… en speciaal voor dunner wordend haar. Bij Madena pakken ze uw haarproblemen bij de wortel aan, en dat geeft de beste resultaten!

Epileren van wenkbrauwen

Bij Madena gaan ze verder dan enkel het kapsel. Het epileren van de wenkbrauw is een sinecure zaak en
moet goed uitgevoerd worden. De vorm van wenkbrauwen maken het verschil tussen een vermoeide of stralende blik. De perfect geëpileerde wenkbrauw bij Madena zorgt voor de “finishing touch”.

Make-up

Bij Madena is de totale look van een vrouw belangrijk en niet slechts één onderdeel. Bij een nieuw kapsel hoort een perfecte make-up, dat maakt het plaatje af. Zij geven U interessante tips en helpen U op weg om verder thuis zelf te experimenteren.

Extensions

Bij Madena kunnen ze gerust spreken van specialisten op gebied van extensions. Dankzij de jaren ervaring daarin leveren zij topwerk, wat uiteindelijk de klant ten goede komt. Zij gebruiken kwaliteits-haren en technieken die ver vooruit zijn in deze toepassing.

Biokleuring

Madena denk aan de natuur en is heel erg begaan dat de produkten die gebruikt en verkocht worden in het salon op een natuurlijke basis zijn vervaardigd. Bij Madena vertellen ze u graag wat een natuurlijk produkt met uw haar kan doen en lichten u in over de gevaren op termijn van aggressieve produkten voor uw haar.

Kleurspecialisten

Dankzij jaren ervaring op gebied van kleuringen zien ze bij Madena meteen welke kleur goed staat bij een klant en hebben ze een heel professionele kijk op de intensiteit van de haarkleur gecombineerd met de verzorging, want daar houden ze echt aan. Geen mooi kapsel zonder een gezonde haarbos!

Gratis kleurconsulting

Bij Madena vinden ze het niet meer dan normaal dat een kleurbepaling en advies aan de klant gratis is. Het is zeer belangrijk dat de klant tekst en uitleg krijgt over wat er met hun haar gebeurd! Veel mensen laten hun haar kleuren met een kleurenpalet dat totaal niet met hun staat. Klanten die bij Madena geweest zijn zijn tevreden klanten, die heel goed ingelicht zijn en er prima verzorgt uitzien.

Internationale snittechnieken

Madena is voortdurend bezig met het aanleren en ontwikkelen van nieuwe snit technieken om zo goed mogelijk aan de wensen van de klant te kunnen voldoen. Zo nemen zij ook jaarlijks deel aan award wedstrijden en zijn ze op iedere beurs aanwezig.

Persoonlijk advies

Schoonheid is niet definieerbaar en is afhankelijk van cultuur en tijd maar ook van persoonlijkheid. Er zijn
geen regels of wetten die bepalen wat “mooi zijn” is. Jezelf zijn en dat zo goed mogelijk is de enige norm. Madena staat achter die stelling en richt zich tot de vrouw van vandaag, UZELF.

Warm onthaal

Bij Madena vinden ze het zeer belangrijk om klanten het gevoel te geven dat ze thuis zijn. Met een kopje koffie en heel veel advies in een warme vriendelijke omgeving overleggen ze met de klant wat ze gaan doen.